Туш кабини

Калените стакла за туш кабини се изработени според барањата на купувачите, од рамно или криво калено стакло, во форма и димензии кои одговараат на расположливиот простор.

Се повеќе наоѓаат примена во хотелите и приватните станбени објекти.

Типови на туш кабини

Стандардни типови на туш кабини.
Вид на стакло: флот 8,10мм;мислајт,хемиски мат, самочистечко стакло


Контактирајте не преку следната форма