За нас

Може да се рече дека ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, се појави како феникс од пепелот, на основата на добро познатото акционерско друштво во тогашната СФРЈ-Сигурносно Стакло АД Прилеп. Со интензивната инвестициска активност  во последните години  и набавката на нова современа опрема , ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп успеа да се наметне во регионот како лидер во областа на преработката на стакло: калено и ламинирано стакло - рамно и криво, за градежни цели, ентериер или за возила, термоизолационо стакло во алуминиумски или пвц профили, изработка на стаклени фасади, како и панцир стакло со дебелина до 66мм.

Наша цел: Максимално да им се доближиме на нашите потрошувачи, нудејќи им квалитетен и евтин производ, како и да станеме лидер во производството на калено и ламинирано стакло во регионот.

Наше мото: Сигурно,..... си е сигурно!